Bij Reitsma Groningen vindt u diverse serviescollecties

Bij Reitsma Groningen vindt u diverse serviescollecties

De keuze is enorm, van strakke designs tot stijlvol serviesgoed

# Iittala

Bent u op zoek naar servies dat uw zintuigen prikkelt? Dan is het Iittala servies van Reitsma Groningen een uitstekende optie voor u! Dit toonaangevende Finse merk staat bekend om zijn Scandinavische degelijkheid. Kwaliteit en design gaan hand in hand.

Meer informatie

Iittala

# Wedgwood

Wilt u uw familie, vrienden of gasten een overheerlijk diner serveren op origineel servies? Bekijk dan eens ons ruime assortiment aan Wedgwood servies. Door onze verschillende collecties vindt u bij ons passend servies voor elke gelegenheid.

Meer informatie

Wedgwood

# Villeroy & Boch

Al sinds 1748 is Villeroy & Boch een begrip in de wereld van servies. Jarenlange ervaring, kwalitatieve grondstoffen en innoverende productietechnieken maken het servies van topklasse. Bij Reitsma Groningen vindt u diverse collecties, van modern tot klassiek en van fleurig tot romantisch wit. Kom langs in ons filiaal voor inspiratie en advies!

Kom langs voor advies!

Villeroy & Boch

# Arzberg

Geef uw eettafel een levendig karakter met het prachtige kleurige servies van Reitsma Groningen. Al meer dan 80 jaar is dit Duitse topmerk een begrip in de wereld van servies. Wij bieden een uiteenlopend assortiment van moderne tot klassieke designs, er is voor ieder wat wils! Wij nodigen u van harte uit in ons filiaal om inspiratie op te doen of voor advies.

Kom langs voor advies!

Arzberg

Al sinds 1899 is Reitsma dé specialist in pannen, serviezen, bestek en huishoudelijke producten!

Wij bieden het meest uitgebreide assortiment in de omgeving van Groningen.

Zeer uitgebreid en divers assortiment
Uitstekende bereikbaarheid

U kunt ons bellen of mailen via:

050-3126920

info@reitsma-groningen.nl

Vandaag open van 09:30 t/m 17:00

Damsterdiep 14

9711SK Groningen

Topmerken van Reitsma Groningen

Servies Groningen

Een heerlijk diner met vrienden of gewoon lekker ontbijten met uw gezin, voor elke gelegenheid vindt u bij Reitsma Groningen passend servies. Al meer dan 100 jaar is onze huishoudspeciaalzaak een begrip op het gebied van koken en huishouden. Ons veelzijdige assortiment bevat topmerken als Wedgwood en Iittala. Van basic wit servies tot aan kleurige designs, voor ieder is er wat wils! Kom langs in ons filiaal in Groningen voor advies op maat over servies!