Het uitgebreide assortiment pannen van Reitsma Groningen

Het uitgebreide assortiment pannen van Reitsma Groningen

Wij bieden kwalitatieve pannen voor elke warmtebron

# Fissler

Een optimale bereiding van een gerecht gaat gepaard met een kwalitatieve pan. In ons ruime assortiment vindt u een Fissler pannenset waarmee u heerlijke gerechten bereid. Wij bieden u diverse series met elk hun eigen kenmerken.

Meer informatie

Fissler

# Le Creuset

Uw keuken is niet compleet zonder een braadpan om een lekker stuk vlees mee te stoven. In het ruime assortiment van huishoudspeciaalzaak Reitsma vindt u diverse Le Creuset pannen. U heeft keuze uit diverse kleuren, materialen en afmetingen.

Meer informatie

Le Creuset

# Demeyere

Kook als een topchef met de kwalitatieve pannen van Demeyere! Sinds de oprichting in 1908 is het gegroeid van een familiebedrijf tot een vooraanstaand merk in de wereld van kookgerei. Bij Reitsma vind je een groot aanbod roestvrijstalen pannen van Demeyere. Kom langs in onze winkel voor inspiratie of advies!

Kom langs voor advies!

Demeyere

# WMF

Met de pannen van WMF maak je het verschil in de keuken! Al meer dan 150 jaar is dit Duitse topmerk een gerespecteerd producent van kwalitatief kookgerei. Voor een optimale duurzaamheid worden de pannen doorgaans gemaakt van Cromargan. Deze soort roestvrij staal is nagenoeg onverwoestbaar, onderhoudsarm en geur- en smaakneutraal.

Kom langs voor advies!

WMF

Al sinds 1899 is Reitsma dé specialist in pannen, serviezen, bestek en huishoudelijke producten!

Wij bieden het meest uitgebreide assortiment in de omgeving van Groningen.

Zeer uitgebreid en divers assortiment
Uitstekende bereikbaarheid

U kunt ons bellen of mailen via:

050-3126920

info@reitsma-groningen.nl

Vandaag open van 09:30 t/m 18:00

Damsterdiep 14

9711SK Groningen

Topmerken van Reitsma Groningen

Pannenwinkel Groningen

Bent u op zoek naar een nieuwe set pannen om uw huidige collectie te vernieuwen? Reitsma is dé specialistische pannenwinkel in de omgeving van Groningen! Onze huishoudspeciaalzaak is al sinds 1899 een begrip in de wereld van koken en huishouden. In ons assortiment vindt u topmerken als Fissler en Le Creuset. Van snelkookpannen tot braadpannen, in onze pannenwinkel in Groningen vindt u wat u zoekt!