Huishoudelijke apparaten van Reitsma Groningen

Huishoudelijke apparaten van Reitsma Groningen

Maak koken leuk en eenvoudig!

# KitchenAid

Het bereiden van gerechten was nog nooit zo makkelijk als met de fraaie KitchenAid accessoires van Reitsma. Kom langs in ons filiaal te Groningen en ontdek de wonderlijke wereld van KitchenAid, één van de meest bekende en vooraanstaande merken onder de elektrische huishoudapparaten.

Meer informatie

KitchenAid

# Magimix

Het bereiden van gerechten wordt een stuk gemakkelijker met een keukenmachine van Magimix. Voor zowel de hobby- als chefkoks is de hulp van elektrische apparaten in de keuken onmisbaar. Bij Reitsma vindt u een divers aanbod aan keukenmachines voor diverse doeleinden.

Meer informatie

Magimix

# Wesco

Geef uw keuken een stoer, maar stijlvolle uitstraling met een pedaalemmer van Wesco! Voor een optimale stevigheid zijn deze pedaalemmers voorzien van een roestvrijstalen behuizing. Daarnaast wordt de pedaalemmer uitgevoerd in diverse vrolijke kleuren zoals: rood, geel, groen en blauw.

Meer informatie

Wesco

Al sinds 1899 is Reitsma dé specialist in pannen, serviezen, bestek en huishoudelijke producten!

Wij bieden het meest uitgebreide assortiment in de omgeving van Groningen.

Zeer uitgebreid en divers assortiment
Uitstekende bereikbaarheid

U kunt ons bellen of mailen via:

050-3126920

info@reitsma-groningen.nl

Vandaag open van 09:30 t/m 18:00

Damsterdiep 14

9711SK Groningen

Topmerken van Reitsma Groningen

Huishoudwinkel Groningen

Kwaliteit, advies op maat en een divers assortiment is wat onze huishoudwinkel in Groningen kenmerkt! Zo zijn wij de enige aanbieder in de omgeving van KitchenAid keukenmachines. Daarnaast bieden wij ook keukenapparaten van het topmerk Maximix. Eenvoudig gerechten bereiden met slechts één apparaat, met de apparaten van Reitsma kan het! Als u langskomt in onze huishoudwinkel in Groningen krijgt u van onze experts voorlichting op maat. Dat is dé service van Reitsma! De winkel is goed bereikbaar, u kunt uw auto in de parkeergarage voor de deur parkeren.