KitchenAid accessoires

Het bereiden van gerechten was nog nooit zo makkelijk als met de fraaie KitchenAid accessoires van Reitsma. Kom langs in ons filiaal te Groningen en ontdek de wonderlijke wereld van KitchenAid, één van de meest bekende en vooraanstaande merken onder de elektrische huishoudapparaten. Elegantie, stijl en uitstekende prestaties worden uitstekend gecombineerd met de accessoires van KitchenAid. Wij hebben alles op voorraad en kunnen vandaag nog leveren!

Keukenmachine KitchenAid

Voor zowel ambitieuze hobbykoks als topchefs kan een keukenmachine van KitchenAid niet ontbreken in de keuken. In het ruime assortiment van Reitsma treft u voor diverse doeleinden een geschikt apparaat. Zo vindt u in onze huishoudspeciaalzaak bijvoorbeeld KitchenAid keukenmachines van de Artisan lijn. In deze serie hebben de blender, broodrooster, wafelijzer en espressomachine allen dezelfde fraaie uitstraling. Zo kunt u mooie combinaties maken. Maak een overheerlijke smoothie met één van onze blenders of begin uw dag met een lekkere espresso uit onze espressomachine. Tevens hebben wij prachtige Schott Zwiesel glazen om uw smoothie uit te drinken!

KitchenAid Groningen

Een ruim en divers aanbod is wat Reitsma uniek maakt in de omgeving van Groningen. Zo wordt het merk KitchenAid nergens anders in de stad aangeboden! Naast kwalitatieve producten bieden wij ook service die geheel afgestemd is op uw wensen. Wij vinden het belangrijk dat u met het juiste product onze deur uitloopt en daarom geven wij u goede voorlichting. Zodoende is Reitsma dé specialist van KitchenAid in Groningen! U bent van maandag tot zaterdag van harte welkom in onze winkel. De bereikbaarheid is optimaal, u parkeert uw auto gemakkelijk in de parkeergarage bij ons voor de deur.