Bestek met een fraai design en hoge kwaliteit vindt u bij Reitsma Groningen!

Bestek met een fraai design en hoge kwaliteit vindt u bij Reitsma Groningen!

Van los bestek tot aan complete besteksets

# Keltum

Maak van elk diner een ware belevenis met het Keltum bestek van Reitsma Groningen! In ons ruime assortiment vindt u diverse collecties, zo is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. Wij bieden bijvoorbeeld de serie Hollands Glad.

Meer informatie

Keltum

# WMF

Maak van elke gezellige eetgelegenheid een uniek moment met het WMF bestek van Reitsma. Al sinds 1853 is het Duitse WMF een toonaangevend merk in de wereld van bestek. Bij Reitsma vindt u diverse collecties WMF bestek.

Meer informatie

WMF

# Wilkens

Een afgedekte is pas écht compleet met het prachtige bestek van Wilkens. In het ruime assortiment van Reitsma Groningen vind je zowel sets als los bestek. U hebt keuze uit edelstaal, verzilverd of zilver. Laat u inspireren en adviseren in ons filiaal. U parkeert uw auto handig voor de deur!

Kom langs voor advies!

Wilkens

Al sinds 1899 is Reitsma dé specialist in pannen, serviezen, bestek en huishoudelijke producten!

Wij bieden het meest uitgebreide assortiment in de omgeving van Groningen.

Zeer uitgebreid en divers assortiment
Uitstekende bereikbaarheid

U kunt ons bellen of mailen via:

050-3126920

info@reitsma-groningen.nl

Vandaag open van Gesloten

Damsterdiep 14

9711SK Groningen

Topmerken van Reitsma Groningen

Bestek Groningen

Tijdens een heerlijk diner met uw vrienden of een lekker ontbijt met uw gezin is het bestek een echte eyecatcher op tafel! Wilt u bestek kopen in Groningen? Dan is Reitsma dé aangewezen specialist! Wij voorzien onze klanten van advies op maat, zo zorgen wij dat u met het juiste bestek de deur uitloopt. Al meer dan 100 jaar zijn wij een begrip op het gebied van bestek in Groningen. In ons assortiment vindt u topmerken als Keltum en WMF. Het aanbod is groot en zo is de kans groot dat u vindt wat u zoekt!