Le Creuset pannen

Uw keuken is niet compleet zonder een braadpan om een lekker stuk vlees mee te stoven. In het ruime assortiment van huishoudspeciaalzaak Reitsma vindt u diverse Le Creuset pannen. U heeft keuze uit diverse kleuren, materialen en afmetingen. Alle braadpannen van Le Creuset zijn voorzien van een duurzame emaille-laag aan zowel de binnen- als buitenzijde. Hierdoor zijn de Le Creuset pannen geur- en smaakneutraal. Wij nodigen u van harte uit om ons ruime aanbod te bezichtigen in ons filiaal te Groningen!

Braadpan Le Creuset

De braadpan van Le Creuset is uitermate geschikt voor het bereiden van soep of een stoofgerecht. Onze gietijzeren pannen houden de warmte goed vast en zijn geschikt voor elke warmtebron. Doordat de deksel van de Le Creuset braadpan goed afsluit, draagt deze bij aan een optimale warmteverdeling. Dit zorgt ervoor dat uw braadstuk gelijkmatig rondom gegaard wordt. Een braadpan van Le Creuset koopt u voor het leven, want Le Creuset biedt een levenslange garantie op fabricage- en kwaliteitsdefecten van het gietijzer!

Le Creuset Groningen

Al sinds 1899 is Reitsma een begrip in de wereld van het koken en huishouden. Voor het kopen van een Le Creuset pan in Groningen bent u bij ons aan hét juiste adres! Bij ons profiteert u van een optimale bereikbaarheid. U parkeert uw auto eenvoudig in de garage voor ons filiaal. Wij bieden u niet alleen producten van een hoge kwaliteit, ook onze service wordt volledig op uw wensen afgestemd. Bent u een échte kookliefhebber? Bekijk dan ook eens ons keukenmachine KitchenAid aanbod! Wij zijn de enige aanbieder in Groningen en omstreken.