Over Reitsma

Reitsma is dé huishoudspeciaalzaak in de stad Groningen. Al sinds 1899 biedt Reitsma u o.a. het meest uitgebreide assortiment pannen, bestekcassettes, koksmessen en serviezen in de stad Groningen. De geheel eigen uitstraling van Reitsma wordt bepaald door de combinatie van smaakvolle inrichting en overzichtelijk indeling, terwijl kwaliteit bij dat alles heel duidelijk het uitgangspunt is.

De kwaliteit komen we dan ook tegen in het uitgebreide assortiment waarin de betere merken een belangrijke plaats innemen. Zo staat op de serviezen afdeling het porselein van Arzberg en Wedgwood centraal. Dit te zamen met het glas en kristal van Schott Zwiesel. Op de afdeling professionele messentreffen we uiteraard Henckels-Zwilling aan, compleet met messenblokken, snijplanken en keukentrolley’s. Op de pannenafdeling voeren merken als BK, Fissler en Creuset de boventoon. Op de huishoudafdeling zijn koffie en - automatische espresso machines te vinden. Ook keukenhulpen in alle soorten en rvs artikelen van WMF. En op de zeer uitgebreide bestekafdeling zijn de cassettes te vinden van o.a. Keltum, Wilkens, Zwilling en WMF.

Alom kwaliteit en topmerken dus. Maar ook kwaliteit in service, advies en verkoop- begeleiding. Geen wonder dat Reitsma een firma van naam en faam is in Groningen en wijde omgeving.

Wilt u graag meer informatie? Vul dan het onderstaande contactformulier in en u ontvangt binnen enkele dagen een reactie van één van onze experts.

 

 

Onze winkel is goed bereikbaar. U kunt uw auto gemakkelijk parkeren in de parkeergarage voor de deur. Bereken eenvoudig uw route via de onderstaande kaart.