Iittala servies

Bent u op zoek naar servies dat uw zintuigen prikkelt? Dan is het Iittala servies van Reitsma Groningen een uitstekende optie voor u! Dit toonaangevende Finse merk staat bekend om zijn Scandinavische degelijkheid. Kwaliteit en design gaan hand in hand. In ons ruime assortiment vindt u diverse originele collecties geschikt voor verschillende tafelsettings. Het Iittala servies is net even anders dan de meerderheid van de andere serviezen. Hierdoor geeft het een unieke toevoeging aan uw tafelsetting.

Iittala winkel

Al sinds 1899 is Reitsma een begrip in de wereld van het servies. In onze winkel vindt u naast Iittala ook diverse andere topmerken, zoals bijvoorbeeld Wedgwood. Het Iittala servies omvat al het benodigde voor een aantrekkelijk gedekte tafel. Zo vindt u schalen, borden en kopjes. Iittala serviesstukken zijn ontworpen om te combineren. U kunt een mooie collectie samenstellen tussen de verschillende lijnen. Al het Iittala servies uit onze winkel kunnen veilig in de oven, vaatwasser en magnetron gebruikt worden.

Iittala Groningen

Wilt u graag servies van Iittala kopen in Groningen? Dan bent u van harte welkom in ons filiaal in Groningen. Naast hoge kwaliteit producten bieden wij u ook service op maat. Wij geven u een goede voorlichting zodat u met het juiste product de deur uitloopt. Tevens profiteert u bij ons van een optimale bereikbaarheid. Zo kunt u uw auto parkeren in de parkeergarage voor onze deur. Reitsma is dé huishoudspecialist in Groningen voor uw Iittala servies! Ook als u op zoek bent naar bijbehorend bestek bent u bij ons aan het juiste adres.