Fissler pannenset

Een optimale bereiding van een gerecht gaat gepaard met een kwalitatieve pan. In ons ruime assortiment vindt u een Fissler pannenset waarmee u heerlijke gerechten bereid. Wij bieden u diverse series met elk hun eigen kenmerken. Voor een optimale kwaliteit zijn de pannen vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal. Hierdoor is de Fissler pannenset onderhoudsarm en hygiënisch. Bij Reitsma vindt u Fissler pannen die praktisch nut met een uniek design combineren. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook keukenmachines van KitchenAid die het bereiden van gerechten leuk een eenvoudig maken!

Fissler snelkookpan

Wilt u graag lekker koken terwijl u ook energie en tijd bespaart? Dan is een Fissler snelkookpan een uitstekende keuze voor u! Doordat de deksel zorgt voor een optimale afsluiting wordt de temperatuur in de pan aanzienlijk verhoogd. Hiermee verkort u de bereidingstijd zonder dat de kwaliteit van het gerecht verloren gaat. De pannen zijn uitgerust met verschillende kookniveaus, zo kan elk type gerecht optimaal worden bereid. Wij bieden voor elke hittebron een geschikte Fissler snelkookpan!

Fissler Groningen

Ons ruime en diverse assortiment is wat ons dé aangewezen huishoudspeciaalzaak in Groningen maakt. Zo bieden wij als enige in de stad Groningen een Fissler snelkookpan aan! Tevens kunt u ook terecht voor accessoires als ringen. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in ons filiaal te Groningen. Naast Fissler vindt u daar een zeer gevarieerd assortiment aan topmerken en kwalitatieve artikelen. Daarbij bieden wij u ook advies op maat. Zo zorgen wij ervoor dat u met het juiste product thuis komt.