Wedgwood servies

Wilt u uw familie, vrienden of gasten een overheerlijk diner serveren op origineel servies? Bekijk dan eens ons ruime assortiment aan Wedgwood servies. Door onze verschillende collecties vindt u bij ons passend servies voor elke gelegenheid. Zo vindt u bij ons servies van de serie Wedgwood Edme. Door de neutrale kleurstelling kunt u het uitstekend combineren met uw huidige servies. Daarnaast geeft de witte kleur uw eettafel een romantische uitstraling.

Wedgwood borden

Wedgwood is een toonaangevende ontwerper van serviesgoed. In ons uitgebreide assortiment vindt u Wedgwood borden in verschillende stijlen en vormgevingen. Wij hebben alles op voorraad en kunnen alle producten direct leveren. Naast borden van Wedgwood bieden wij ook huishoudelijke apparaten waarmee u koken leuk en eenvoudig maakt! Zo zijn wij de enige aanbieder in Groningen en omstreken van KitchenAid keukenmachines. Reitsma is dé aangewezen huishoudspeciaalzaak!

Wedgwood Groningen

Al meer dan honderd jaar is Reitsma een begrip in de wereld van het koken en huishouden in Groningen. Naast Wedgwood vindt u nog tal van andere topmerken in ons assortiment. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook serviezen van Iittala. Of maak uw tafel compleet met de glazen van Schott Zwiesel. Wij vinden het belangrijk dat u met het juiste product de deur uitloopt. Daarom geven wij u advies op maat. Kom langs in ons filiaal te Groningen voor uw Wedgwood serviezen!