Schott Zwiesel glazen

Wijn, whiskey en ook andere dranken komen het beste tot hun recht in de glazen van Schott Zwiesel. Deze glasserviezen worden vaak gebruikt in de horeca, maar u kunt ze uiteraard ook gewoon thuis gebruiken. Voor een optimale bestendigheid tegen krassen en corrosie zijn de Schott Zwiesel glazen gemaakt van Tritan kristalglas. Dit type glas heeft 40% minder breuk dan normaal glas. Bekijk ons ruime aanbod Schott Zwiesel glazen in ons filiaal te Groningen!

Schott Zwiesel dubbelwandige glazen

Helderheid, mooi van vorm en licht in gewicht, dat zijn de kenmerken die het Tritan kristalglas uniek maken. Met de dubbelwandige glazen van Schott Zwiesel weet u zeker dat u enkel de beste kwaliteit in huis haalt! Zo is al het glasservies vaatwasserbestendig en heeft het een extreme breukvastheid. Daarnaast liggen de dubbelwandige glazen van Schott Zwiesel ook nog eens comfortabel in de hand. Bent u op zoek naar bijbehorend servies? Bekijk dan ook eens ons Iittala servies of Wedgwood servies aanbod!

Schott Zwiesel Groningen

Kwaliteit is het uitgangspunt van Reitsma, zowel in onze producten als advies. Heeft u nog vragen over onze glazen van Schott Zwiesel? In Groningen staat ons deskundige personeel klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig bent om een keus te maken. In onze huishoudspeciaalzaak vindt u een uiteenlopend assortiment aan producten voor koken en huishouden. Reitsma is niet alleen dé aangewezen specialist in Groningen van Schott Zwiesel, maar ook van topmerken als Fissler!