Magimix keukenmachine

Het bereiden van gerechten wordt een stuk gemakkelijker met een keukenmachine van Magimix. Voor zowel de hobby- als chefkoks is de hulp van elektrische apparaten in de keuken onmisbaar. Bij Reitsma vindt u een divers aanbod aan keukenmachines voor diverse doeleinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stijlvolle blender waarmee u heerlijke smoothies bereid? Het bereiden van een gerecht was nog nooit zo makkelijk als met een Magimix keukenmachine van Reitsma!

Magimix foodprocessor

Ingrediënten hakken, snijden of raspen met slechts één apparaat. Met de Magimix foodprocessor van Reitsma kunt u eenvoudig uw dagelijkse maaltijden bereiden. Voor een optimale efficiëntie heeft Magimix, naast de grote kom, de mini- en midikom ontwikkelt. Deze 3 kommen kunnen los van elkaar gebruikt worden, zo kunnen de bereidingen elkaar snel opvolgen. Heeft u vragen over onze Magimix foodprocessor? Dan nodigen wij u van harte uit in ons filiaal te Groningen. Ons deskundige personeel staat graag voor u klaar!

Magimix Groningen

Al sinds 1899 is Reitsma dé aangewezen specialist voor producten op het gebied van huishouden en koken in Groningen. Naast Magimix verkopen wij ook topmerken zoals KitchenAid. In ons filiaal treft u alle producten die u nodig hebt voor een fraai gedekte tafel als Schott Zwiesel glazen en Iittala servies. Ook producten voor een optimale bereiding van uw gerechten als Fissler pannen treft u in ons ruime aanbod. Reitsma is dé Magimix specialist in Groningen. Wij zijn goed te bereiken, u kunt uw auto gemakkelijk in de parkeergarage voor ons filiaal parkeren.