Wesco pedaalemmer

Geef uw keuken een stoer, maar stijlvolle uitstraling met een pedaalemmer van Wesco! Voor een optimale stevigheid zijn deze pedaalemmers voorzien van een roestvrijstalen behuizing. Daarnaast wordt de pedaalemmer uitgevoerd in diverse vrolijke kleuren zoals: rood, geel, groen en blauw. Een Wesco pedaalemmer is niet alleen praktisch, maar het is ook een fleurige toevoeging aan uw keuken. Bekijk het ruime aanbod in ons filiaal te Groningen en koop vandaag nog uw eigen Wesco pedaalemmer!

Wesco vuilnisbak

Voor elk interieur heeft Reitsma een passende Wesco vuilnisbak. Afhankelijk van wat uw behoeften zijn, kiest u de juiste pedaalemmer. Zo bieden wij bijvoorbeeld vuilnisbakken met een geruisloze sluiting of afvalbakken met een vlamdovende functie. Tevens heeft u de keuze uit groottes variërend van 8 tot 50 liter. Door de gebruikte materialen heeft de afvalemmer een lange levensduur. Naast het kopen van een Wesco vuilnisbak kunt u bij Reitsma ook terecht voor andere producten voor het huishouden of het koken van een lekker gerecht.

Wesco Groningen

Al meer dan 100 jaar is Reitsma dé aangewezen huishoudspeciaalzaak in Groningen. Wesco is slechts één van de topmerken die u in ons zeer uiteenlopende assortiment treft. Ons aanbod is uniek door de diversiteit. Zo zijn wij bijvoorbeeld de enige aanbieder van KitchenAid keukenmachines in Groningen! Vragen over Wesco of over één van onze andere topmerken beantwoorden wij graag voor u. Wij geven u voorlichting op maat zodat u zeker weet dat u het juiste product koopt.